A coaching egy olyan folyamat, ahol a coach segíti ügyfelét a számára fontos célok megfogalmazásában, illetve elérésében. Magánéleti és munkahelyi témákra egyaránt jól használható, általában 8-10 alkalmas, megoldás- és eredmény-orientált ülésből áll.

Leggyakoribb life coaching témák:

 • Életcél, életút, életstratégia kialakítása
 • Karrier döntések
 • Párkapcsolati nehézségek / célok
 • Önbizalom, én-erősítés, első lépések megtétele
 • Döntések meghozatala
 • Konfliktuskezelés
 • Időmenedzsment
 • Családdá válás, anyaság/apaság megélése és kihívásai
 • Újrakezdés
 • Kihívások, elakadások a munkahelyen
 • Bármilyen elakadás, ami megakadályoz céljaid elérésében

Változás. Biztonság. Mintha két ellentétes fogalom lenne. Amint elindulunk céljaink felé, egy részünk örül a változásnak. Egy másik részünk pedig foggal-körömmel kapaszkodik abba, ami eddig volt: a változatlanság biztonságába.

Vezetői és projekt coaching, life coaching, tréneri és szervezetfejlesztői munkám során ügyfeleimet abban szeretném támogatni, hogy elérjék egyéni és szervezeti céljaikat, és a rájuk váró kihívásokra új/jobb megoldásokat találjanak. Mindezt úgy, hogy a változás biztonságos legyen. Azért, mert a folyamat során megteremtjük a célok eléréséhez szükséges érzelmi biztonságot. Azért, mert a mélységet és a tempót te választod meg. És azért, mert olyan módszereket használok, és úgy vagyok veled, hogy nem sérülsz, hanem növekszel.

 

 

“””””””Egy nagy, és pár felsejlő, kisebb problémára kerestem megoldást, amikor Krisztára rátaláltam. Kicsit kételkedve mentem hozzá, mint coach-hoz, el-elbizonytalanodva, hogy ez a módszer egyáltalán alkalmas-e bármire is, és különösen: pár alkalommal mit lehet elérni?!

Hat alkalom után, a coaching befejezését követően immáron meggyőződéssel állítom: a módszer alkalmas és pár alkalom alatt is alkalmas arra, hogy berögzült szokásokat, téves elképzeléseket, némi önbizalom-hiányt és önértékelési problémát úgy tegyen helyre, hogy a magammal való szembesülés egyedülálló nagy kaland volt, ami alatt még jól is éreztem magam.

Ehhez természetesen kellett Kriszta személyisége és tudása, tapintatos magatartása és segítőkész hozzáállása is. Csak ajánlani tudom mindenkinek: igazából még annak is, aki úgy gondolja, hogy neki erre semmi szüksége :-).” Hegedüs Kriszta

Nagyon jó volt Krisztával dolgozni, mindvégig azt éreztem, hogy nemcsak megérti, de át is érzi a helyzetemet. A beszélgetéseink nagyon jó hangulatban teltek, Krisztának köszönhetően mégis nagyon hatékonyak voltak. Nagyon tetszettek a gyakorlatok, amikkel a beszélgetéseinket kiegészítette; bár nagyon egyszerűnek tűntek, nagyon sokat tanultam belőlük. Az ülések végén mindig azzal az érzéssel távoztam, hogy választ kaptam a feltett kérdéseimre.” Magyar Ágnes

 

“Egyik ismerősöm ajánlotta Krisztát. Az igazat megvallva, nem tudtam hogy mire számítsak. Pozitív csalódás volt. Négy konzultáción vettem részt (3 személyes, 1 Skype-on keresztül), de már az elsőn olyan csodálatos érzés fogott el, amin én is meglepődtem. Kriszta segítségével, saját magamtól döbbentem rá és mondtam ki dolgokat, amik nem voltak eddig világosak a karrieremben. Kriszta nem eröltette rám a dolgokat, hanem olyan tempóban és olyan irányban haladtunk, ahogy azt én szerettem volna. Minden találkozó után fokokkal jobban éreztem magam és alig vártam a következő alkalmat. Kriszta személyisége tökéletesen passzol a coaching feladathoz. Szívből akar segíteni és együttérez a klienssel.”  Csenke Bálint

“Köszönöm Medgyesi Kriszta! Köszönöm, hogy segítettél felismerni azt az utat, amin nem kell, hogy járjak, nem kell hogy fájjon. Ajánlom Krisztát! Kérdéseivel, megérzéseivel rávezetett, hogy el tudjam dönteni, merre akarok menni, mi a fontos számomra! Ülésein néha sírtam, de mindig elgondolkodtatóan, lényegre törően tudta az összefüggéseket megláttatni velem! Tiszta szívvel ajánlom Krisztát bárkinek, aki  elakadt, megrekedt, vagy úgy érzi agyonnyomja valami, vagy nem tudja merre van az útja, és változtatni akar! Változtatni magamon, a hozzáállásomon, az életemen és ezáltal a jövőmön. Krisztával Sikerül!”

Várkoly Ilona

 

“Krisztát egy kedves barátom ajánlotta. Elolvastam az ajánlásokat a honlapján és mivel azt láttam, hogy nagyon empatikusnak látják mások, ezért belevágtam, hogy segítséget kérjek Tőle a már-már nyomasztó karrierváltási dilemmámban. Bíztam benne, hogy jó kezekben leszek és valakitől sikerül végre hathatós segítséget kapnom. Már az első alkalommal kiderült, hogy tényleg jó kezekben vagyok. Szinte a vesémbe látott, és ez elősegítette a biztonságos légkört és hogy Vele akarjam folytatni a munkát. Minden alkalommal kemény munka folyt, és így nagyon gyors léptekkel haladtunk. Kriszta nagyon tud figyelni végtelen empátiával, és nekem pont erre is volt szükségem. És az eredmény? Önbizalom fejlesztés és egy új karrier lehetőség, valamint végtelen boldogság, hogy ez így viszonylag rövid idő alatt összejött! Hálás köszönet ezért Krisztának, akit azóta is mindenkinek csak ajánlok!”    Tarnai-Moldován Judit

 

 “Krisztát ajánlások nélküli keresésem során találtam meg, szimpatikus volt a változásról való véleménye, illetve amit képvisel, nekem nagyon emberinek és elérhetőnek hatott. Miután felvettük a kapcsolatot, ezt a benyomást megerősítette bennem, a korrektségével megfűszerezve.

 A beszélgetéseink tempóját és irányát illetően mindig maximálisan rugalmas, egy olyan coach-nak ismertem meg, aki nagyon éles szemű, és ezzel az éles szemmel valóban rám figyelt, jobban is, mint amire számítottam, amiért nagyon hálás vagyok 🙂

 Egy-egy találkozó alkalmával nem mindenható megoldásokat adott nekem, hanem inkább szempontokat és irányokat. Nagyon nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy miután felismertük, hogy én valójában milyen vagyok és nekem mi a fontos, ezeken az irányokon hajózva végül révbe érjek egy-egy olyan megoldással, ami az én döntéseimen alapszik, és ezért 100%-ig a magaménak érzek. Az irányokat és szempontokat már a beszélgetéseink során elkezdte velem, mint gondolatmenetet gyakoroltatni. Ezután sokkal könnyebben emlékeztem ezekre a “mintázatokra” és ismertem fel ezeket különféle helyzetekben. Bárhogy is döntöttem végül, ugyanolyan nyugalmat és nem egy esetben pozitivitást hozott az életembe, mint amilyen szellemben a beszélgetéseink teltek.

 Ennek tükrében mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom Krisztával a közös munkát, én arra tippelek, hogy együtt nagyon nagy dolgokat értek majd el!”               Major Dániel, karbantartó koordinátor, P&G

 

 

Ha szeretne díjmentesen, kötelezettségek nélkül beszélgetni arról, milyen helyzetben van a cége és milyen célokat szeretne elérni, keressen bátran!