A coaching egy olyan folyamat, ahol a coach segíti ügyfelét a számára fontos célok megfogalmazásában, illetve elérésében. Magánéleti és munkahelyi témákra egyaránt jól használható, általában 8-10 alkalmas, megoldás- és eredmény-orientált ülésből áll.

Leggyakoribb life coaching témák:

 • Életcél, életút, életstratégia kialakítása
 • Karrier döntések
 • Párkapcsolati nehézségek / célok
 • Önbizalom, én-erősítés, első lépések megtétele
 • Döntések meghozatala
 • Konfliktuskezelés
 • Időmenedzsment
 • Családdá válás, anyaság/apaság megélése és kihívásai
 • Újrakezdés
 • Kihívások, elakadások a munkahelyen
 • Bármilyen elakadás, ami megakadályoz céljaid elérésében

Változás. Biztonság. Mintha két ellentétes fogalom lenne. Amint elindulunk céljaink felé, egy részünk örül a változásnak. Egy másik részünk pedig foggal-körömmel kapaszkodik abba, ami eddig volt: a változatlanság biztonságába.

Vezetői és projekt coaching, life coaching, tréneri és szervezetfejlesztői munkám során ügyfeleimet abban szeretném támogatni, hogy elérjék egyéni és szervezeti céljaikat, és a rájuk váró kihívásokra új/jobb megoldásokat találjanak. Mindezt úgy, hogy a változás biztonságos legyen. Azért, mert a folyamat során megteremtjük a célok eléréséhez szükséges érzelmi biztonságot. Azért, mert a mélységet és a tempót te választod meg. És azért, mert olyan módszereket használok, és úgy vagyok veled, hogy nem sérülsz, hanem növekszel.

Több mint tíz éve foglalkozom egyének és szervezetek fejlesztésével. A Lemma coaching rendszerszemléletű és megoldásorientált coach képzését, a Magyar Pszichológiai Társaság brief coach módszertani képzését, és a Gestalt Coaching Center Action Learning Team Coach képzését végeztem el. A Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége által minősített coach vagyok. A coaching mellett fókuszolással és testtudatos módszerekkel is dolgozom. Minősített GPOP, Hogan és SHL visszajelző vagyok.

 

„Amikor Krisztával találkoztam, egyéni vállalkozóként számtalan rendezetlen szakmai cél megvalósításán dolgoztam, fogalmam sem volt, hogy azoknak mi köze van egymáshoz, vagy akár hozzám. 3 helyen laktam, amelyek egymástól 1500 km és 120 km távolságra voltak, és valahogy sehogy sem sikerült döntést hoznom arról, hogy valójában hová is tartozom, hol és hogyan szeretnék élni, és milyen lépéseket kell megtennem ahhoz, hogy ez megvalósuljon.

Nyolc kijelölt coaching alkalomban állapodtunk meg – ennyi állt rendelkezésemre a következő lépések kijelölésére, valamiféle középtávú életterv kidolgozására, és az eredmény még most is lenyűgöz! Felismertem, hogy nem szeretnék külföldön élni, hogy nem tudtam tisztelni magam az akkori élethelyzetemben, ezért kiléptem a párkapcsolatomból és visszaköltöztem Magyarországra, felállítottam a fontossági sorrendet a szakmai és pénzügyi céljaim között, és sikerült egy olyan, az egyéniségemet, személyes preferenciáimat és lehetőségeimet maximálisan figyelembe vevő, örömteli életet kialakítanom, amely minden ízében önazonos. ”   Győrffy Éva

 

“Töredelmesen bevallom, hogy régimódi és koros emberként nem igazán hittem a coach tevékenységben. Kitöltöttem egy tesztet és nem is vártam folytatást míg Medgyesi Kriszta fel nem hívott. Már a telefonban szimpatikus volt a hangja, amit csak megerősített az első találkozásunk.
A találkozás és a bemutatkozó beszélgetés eredménye az volt, hogy kíváncsi lettem a folytatásra, a módszerre és Krisztára. Ezt a tevékenységet csak a kölcsönös szimpátia esetén lehet sikeresen végezni és úgy érzem, hogy ez az elejétől megvolt, pedig nem vagyok egy barátkozó típus.
Nagyon szeretek beszélni, mesélni, ezért komoly feladatot adok annak aki engem valamilyen mederbe szeretne terelni, de Krisztának sikerült. Ezt kedvességgel és szakértelemmel tette amiért nem lehetett rá haragudni.
Nagyon sokat tanultam Tőle az önértékelésről, a továbblépés módszertanáról, az önbecsülés visszaszerzéséről. Teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat a munkakereséshez, az “állásinterjúk” kezeléséhez, a fellépésemhez.
Nagyon köszönöm a munkáját, hálás vagyok mert megismerhettem és azért amit a beszélgetéseink adtak nekem.” Rosta János

 

 

Mentés

Mentés

Ha szeretne díjmentesen, kötelezettségek nélkül beszélgetni arról, milyen helyzetben van a cége és milyen célokat szeretne elérni, keressen bátran!

http://s6.tarhely.com/~medgyesi/wp-content/uploads/2017/01/vezetői-coaching.jpg
http://s6.tarhely.com/~medgyesi/wp-content/uploads/2017/01/life-coaching.jpg
http://s6.tarhely.com/~medgyesi/wp-content/uploads/2017/01/szervezetfejlesztés-megoldás-orintált-coaching.jpg
http://s6.tarhely.com/~medgyesi/wp-content/uploads/2017/01/megoldás-orientált-coaching-módszerek-e1485711132652.jpg
http://s6.tarhely.com/~medgyesi/wp-content/uploads/2017/01/megoldás-orientált-coaching-módszer.jpg
http://s6.tarhely.com/~medgyesi/wp-content/uploads/2017/01/team-coaching.jpg

Mire jó a coaching?

Rólam

Vezetői és projekt coaching, life coaching, tréneri és szervezetfejlesztői munkám során ügyfeleimet abban szeretném támogatni, hogy elérjék egyéni és szervezeti céljaikat, és a rájuk váró kihívásokra új/jobb megoldásokat találjanak. Változzanak, biztonságosan.

 

Mentés