Fókuszolás-orientált coaching: EMCC műhely, január 23!

,
Fókuszolás-orientált coaching: EMCC műhely, január 23!
Január 23-án a fókuszolás-orientált coachingot mutatom be az EMCC Magyarország szakmai műhelyén!
A Fókuszolás Eugene Gendlin Amerikában élő filozófus és pszichoterapeuta nevéhez fűződő módszer. Egy olyan speciális beszélgetés, ami segít a testünk és a gondolataink „párbeszédében”, a testi érzeteket és a test bölcsességét is integrálva a folyamatba. Teljesebb jelenlétet, szelíd és mégis hatékony támogatást kínál, ezáltal más minőségű coaching ülések jöhetnek létre. A fókuszolás megismerése és használata az önismereti és szupervíziós munkában is új perspektívákat nyit.

Műhelyünkben megismerjük a fókuszolás-orientált coaching szemléletét és eszköztárát. Megismerjük a fókuszolás fő lépéseit, valamint a gyakorlatban is megtapasztaljuk a módszert. Coaching helyzeteken, és konkrét példákon nézzük meg a fókuszolás-orientált coaching működését, illetve a benne rejlő lehetőségeket.

  • Hogyan tudod támogatni azt a döntés helyzetben lévő ügyfelet, aki az ülés előtt már mindent százszor átgondolt, és teljesen el van akadva?
  • Mit csinálsz, amikor az ügyfél semmilyen kapcsolatban nincs a vágyaival?
  • Mit teszel, amikor az ügyfél beszél valamiről, de az intuíciód azt súgja, hogy közben itt valami egészen más történik?
  • Hogyan dolgozol magadon coach-ként? Mihez kezdesz azzal, amikor “benyomódik” nálad egy gomb egy-egy üléseden?
Ha coachként a fentieket olvasva, megszólítva érzed magad, ha ha nyitott vagy egy új perspektívára a fenti helyzetek kezeléséhez, ha szeretnél interaktív formában, védett coach-szakmai közösségben Krisztától és egymástól tanulni, akkor sok szeretettel hívunk az EMCC Szakmai Műhelyének januári alkalmára!
​Részvételi díj 5000 Ft/fő.
ICF és Magyar Coachszövetség tagoknak 4000 Ft/fő (20% kedvezmény)
EMCC tagoknak a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
Örömmel hívunk, tarts velünk!
az EMCC Magyarország Elnöksége és a Műhely szervezői nevében,

 

Galántai Júlia

EQA rendszerben képződött integratív coach
EIA Practitioner Coach
 
ALELNÖK
Operáció és Marketing
EMCC MAGYARORSZÁG
Szakértelem

,

Közzétéve

január 7, 2018