Fókuszolás-orientált coaching módszer- és képzési bemutató, február 27.

Fókuszolás-orientált coaching módszer- és képzési bemutató, február 27.

Bemutatjuk a fókuszolás-orientált coachingot, és beszélgetünk a márciusi képzésről február 27-én, kedden este 6-8-ig a Kálvinnál, az Art of Progress irodájában. Várunk Titeket Pólya Judit klinikai szakpszichológussal, fókusz koordinátorral, akivel a képzést tartani is fogjuk. A beugró 2000 Ft, ami egy finom kávét / teát is tartalmaz. Ha jössz az április 6-7, május 4-5-i képzésre is, a műhely belépődíját beszámítjuk!

Ha érdekel, írj emailt a medgyesi.kriszta@gmail.com címre.

– Hogyan tudod támogatni azt a döntés helyzetben lévő ügyfelet, aki az ülés előtt már mindent százszor átgondolt, és teljesen el van akadva?
– Mit csinálsz, amikor az ügyfél semmilyen kapcsolatban nincs a vágyaival?
– Mit teszel, amikor az ügyfél beszél valamiről, de az intuíciód azt súgja, hogy közben itt valami egészen más történik?
– Hogyan dolgozol magadon coach-ként? Mihez kezdesz azzal, amikor “benyomódik” nálad egy gomb egy-egy üléseden?

A fenti helyzetek kezeléséhez (is) kínál megoldást a fókuszolás-orientált coaching eszköztára. A fókuszolás megismerése és használata nem csak coaching módszereinket gazdagítja: az önismereti és szupervíziós munkához is szelíd, mégis nagyon hatékony támogatást nyújthat. Coach-ként, fókusz trénerként és magánemberként egyaránt lelkesen ajánlom a módszert, melynek rengeteget köszönhetek.

Várunk!

Kriszta, Judit

Szakértelem

Közzétéve

január 29, 2018