Talán meglepő, de a projektek kevesebb mint harmada készül el időre és az előre meghatározott büdzséből; a folyamatban lévő IT projektek 75%-áról pedig azt gondolják a felsővezetők, hogy el fog bukni. Ugyanakkor a megfelelő kommunikáció, a menet közben gondozott projekt csapat, az együttműködés támogatása, a változások kezelése, az érdekhordozók bevonása – mind olyan lépések, amik drasztikusan növelhetik a projekt sikerét.

Közép-Európa legnagyobb SAP-transzformációs projektjének változásmenedzsereként (Magyar Telekom Nyrt., One.ERP Projekt, 2012-), és több, kisebb projekt vezetőjeként tudom, milyen fontos a projektvezetők és projektcsapatok támogatása. A projektvezetők, kulcs projekttagok egyéni, illetve a teljes projekt csapat csoportos coaching folyamata egy időben és ráfordításban is hatékony módszer lehet a sikerhez.

 

 

Ha szeretne díjmentesen, kötelezettségek nélkül beszélgetni arról, milyen helyzetben van a cége és milyen célokat szeretne elérni, keressen bátran!

http://s6.tarhely.com/~medgyesi/wp-content/uploads/2017/01/vezetői-coaching.jpg
http://s6.tarhely.com/~medgyesi/wp-content/uploads/2017/01/life-coaching.jpg
http://s6.tarhely.com/~medgyesi/wp-content/uploads/2017/01/szervezetfejlesztés-megoldás-orintált-coaching.jpg
http://s6.tarhely.com/~medgyesi/wp-content/uploads/2017/01/megoldás-orientált-coaching-módszerek-e1485711132652.jpg
http://s6.tarhely.com/~medgyesi/wp-content/uploads/2017/01/megoldás-orientált-coaching-módszer.jpg
http://s6.tarhely.com/~medgyesi/wp-content/uploads/2017/01/team-coaching.jpg

Mire jó a coaching?

Rólam

Vezetői és projekt coaching, life coaching, tréneri és szervezetfejlesztői munkám során ügyfeleimet abban szeretném támogatni, hogy elérjék egyéni és szervezeti céljaikat, és a rájuk váró kihívásokra új/jobb megoldásokat találjanak. Változzanak, biztonságosan.

 

Mentés