Medgyesi Kriszta

Ügyfeleimet abban szeretném támogatni, hogy elérjék egyéni és szervezeti céljaikat, és a rájuk váró kihívásokra új / jobb megoldásokat találjanak. Szeretek a már meglévő erősségekre építeni; hiszem, hogy mindenkiben ott van a céljai eléréséhez szükséges tudás, tehetség, tapasztalat és lehetőség. A coaching céljainak elérése mellett az is fontos nekem, hogy ügyfeleim megerősödjenek, és jövőbeli hasonló helyzeteiket könnyebben felismerjék, illetve megtanulják megoldani.

Több mint tíz éve foglalkozom egyének és szervezetek fejlesztésével. A Lemma coaching rendszerszemléletű és megoldásorientált coach képzését végeztem el. A coaching mellett fókuszolással és testtudatos módszerekkel is dolgozom. Minősített GPOP, Hogan és SHL visszajelző vagyok.

Fontos nekem, hogy hogy ügyfeleim saját tempójukban és útjukon, jó érzéssel haladhassanak céljaik elérése felé. Ehhez széles eszköztárat kínálok: a megoldás-orientált módszertan, a Gestalt, a tranzakció-analízis, a személyiségtipológiák, a rendszerállítás és a tréneri munkám során megismert modellek éppen úgy szerepet kaphatnak egy ülés során, mint a jelenlét, a meghallgatás, a jó sztorik vagy a humor.

Hiszek a folyamat jellegű fejlesztésekben. A változások a coaching ülések között tovább mélyülnek, a folyamat jelleg lehetőséget ad az új megoldások biztonságos kipróbálására, és így tudunk dolgozni a felmerült újabb kérdéseken, elakadásokon is.

Szervezet- és vezetőfejlesztési munkám során a multik világában és a nonprofit szektorban egyaránt dolgoztam. Alakítottam ki és valósítottam meg szervezetfejlesztési folyamatot 15-től 1800 fős területig. Ismerem a különböző vezetői szintek, a projektmenedzsment és a szakértők leggyakoribb kihívásait, és a szervezeti változások által létrejövő helyzeteket, érzéseket. Nem szervezeti ügyfeleimmel pedig a legkülönbözőbb magánéleti kérdéseken dolgoztunk már együtt. Izgalmas, energizáló és örömteli számomra, hogy részese lehetek a változásnak, ami a közös munkánk során bekövetkezik.

Stabil értékrend jellemez, melynek fontos része az etika és a titoktartás.