Talán meglepő, de a projektek kevesebb mint harmada készül el időre és az előre meghatározott büdzséből; a folyamatban lévő IT projektek 75%-áról pedig azt gondolják a felsővezetők, hogy el fog bukni. Ugyanakkor a megfelelő kommunikáció, a menet közben gondozott projekt csapat, az együttműködés támogatása, a változások kezelése, az érdekhordozók bevonása – mind olyan lépések, amik drasztikusan növelhetik a projekt sikerét.

Közép-Európa legnagyobb SAP-transzformációs projektjének változásmenedzsereként (Magyar Telekom Nyrt., One.ERP Projekt, 2012-), és több, kisebb projekt vezetőjeként tudom, milyen fontos a projektvezetők és projektcsapatok támogatása. A projektvezetők, kulcs projekttagok egyéni, illetve a teljes projekt csapat csoportos coaching folyamata egy időben és ráfordításban is hatékony módszer lehet a sikerhez.

 

 

Ha szeretne díjmentesen, kötelezettségek nélkül beszélgetni arról, milyen helyzetben van a cége és milyen célokat szeretne elérni, keressen bátran!

Mire jó a coaching?

Rólam


Vezetői és projekt coaching, life coaching, tréneri és szervezetfejlesztő
i munkám során ügyfeleimet abban szeretném támogatni, hogy elérjék egyéni és szervezeti céljaikat, és a rájuk váró kihívásokra új/jobb megoldásokat találjanak. Változzanak, biztonságosan.