Referenciák

„Nem volt számomra teljesen ismeretlen a coaching fogalma, mielőtt Krisztával dolgozni kezdtem, már előtte is tapasztaltam ennek a módszernek a hatékonyságát és előnyeit. A szervezetbe érkezett új vezetőként Kriszta segített megbirkózni a kezdeti nehézségekkel, támogatta a beilleszkedési folyamatot, és segített konfliktusos helyzetek kezelésében. Kriszta minden alkalommal olyan beszélgetést kezdeményezett, aminek köszönhetően önmagam jöhettem rá az evidens válaszra. A beszélgetések során számomra nagyon hasznos volt, hogy Kriszta más szemszögből nézi a dolgokat, és olyan kérdéseket tesz fel, amiket lehet, hogy soha nem tennék fel magamnak, így gondolkodásra késztetett minden egyes beszélgetésünk. Az általa hozott feladatok és eszközök mindig segítették a fejlődésemet.

A foglalkozások alkalmával Krisztának sikerült bizalmas, bensőséges hangulatot teremtenie, empátiával, tapintattal, nyitottsággal érzett rá, hogy merre kell terelni a folyamat menetét, hogy az a leghatékonyabb legyen a probléma megoldása szempontjából.

Saját tapasztalatom alapján teljes bizalommal ajánlom őt.”

Rados Lilla, Magyar Telekom Nyrt., a Capex menedzsment központ vezetője

„Egy éve dolgoztam a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület vezetőjeként, mikor Krisztával elkezdődött az együttműködésünk. Szervezetfejlesztőként és coach-ként segítette a vezetői feladataim ellátását és azt, hogy munkatársaimmal megtaláljuk a közös hangot, és azt a fajta munkamódot, amivel hatékonyan tudunk működni.

A legmeghatározóbb alapélményem Krisztával kapcsolatban az volt, hogy találkozóink során pillanatok alatt képes oldott és emberi légkört teremteni, amiben láthatóvá, kibonthatóvá és feldolgozhatóvá válnak a szervezetünk működését akadályozó és szerepkonfliktusokhoz vezető sajátságok.

Személyében szakmailag maximálisan felkészült, megbízható és teherbíró segítőre találtam. Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki ilyen irányú segítséget keres.”

Kántor Árpád, a Magyar Szomato-Pszichoterápiás Egyesület elnöke

 

„Medgyesi Krisztát egy személyes ajánlás útján ismertem meg 2016 elején. Egy általam vezetett civil társulás szervezeti átalakulásának kérdéseivel kerestem meg.

Már az első találkozásunk alkalmával éreztem, hogy nagyon jól fogunk tudni együtt dolgozni. Kriszta akkor és a teljes folyamat alatt minden alkalommal nagyon figyelt rám. Ez az összpontosított figyelme, lényeglátása, az engem előrevivő, remekül megfogalmazott kérdései rendkívül sokat jelentettek hétről hétre.

Fél évig dolgoztunk együtt, ez alatt az idő alatt számomra letisztulttá vált, hogy milyen szervezeti keretek között, milyen személyi és anyagi feltételekkel, milyen szabályok mentén fog tovább működni a szervezet. Nem adott direkt tanácsokat, hanem mindvégig maximálisan azt támogatta, hogy a nekem leginkább megfelelő válaszokat, megoldásokat találjam meg a kérdéseimre.

Biztos vagyok benne, hogy Kriszta kiváló szakmai segítsége nélkül nem jutottunk volna el egy sokkal szervezettebb, professzionálisabb működés felé. Azt, hogy ma már sokkal tisztábban látom az egyéni céljaimat és a folyamataimat is, szintén a közös munkánknak köszönhetem.

Jó szívvel és maximális bizalommal ajánlom őt.”

Békés Emőke, egy civil társulás szakmai vezetője