Ahhoz, hogy egy szervezet elérhesse az általa kitűzött célokat, fontos, hogy

  • ki legyenek mondva ezek a célok,
  • ismertek és elfogadottak legyenek,
  • és az egyes szervezeti szinteken mindenki lássa a saját szerepét, felelősségeit, lehetőségeit.

Mindez azonban csak akkor lesz működőképes, ha mind a vezetők, mind a munkatársak rendelkeznek a célok eléréséhez szükséges készségekkel, kompetenciákkal, és ezeket a mindennapi életben is alkalmazzák.

Hogyan alakítjuk ki a vállalati tréningeket?

  1. Az érintett terület döntéshozóival és a HR (fejlesztési) területtel egyeztetve a kiindulási helyzetről és az átfogó  célokról,
  2. alapos helyzetfelmérés eredményeképpen
  3. alakítjuk ki az ügyféllel azokat a fejlesztési prioritásokat, amik a leginkább szükségesek a célok eléréséhez és a kívánatos szervezeti kultúra működtetéséhez.
  4. Ezekre aztán fejlesztési folyamatot építünk fel, mert egy tréning önmagában nem fogja sem elindítani, sem időben tartóssá tenni a változásokat.
  5. A szervezet idejével hatékonyan gazdálkodva, széles eszköztárhoz nyúlunk, hogy megtámogassuk a tanultak gyakorlatba ültetését,
  6. és közben rendszeresen monitorozzuk az elért eredményeket:
  7. megünnepeljük a sikereket és szükség szerint alakítunk a folyamaton a még jobb eredményért.

A fejlesztési palettán szerepelhetnek csapatépítő, együttműködés-fejlesztő programok, készségfejlesztő és vezetőfejlesztő programok éppen úgy, mint team- vagy group coachingok, workshop elemek, meghívott előadók, e-learning megoldások, gamification elemek, stb.

Ha szeretne díjmentesen, kötelezettségek nélkül beszélgetni arról, milyen helyzetben van a cége és milyen célokat szeretne elérni, keressen bátran!

Mire jó a coaching?

Rólam


Vezetői és projekt coaching, life coaching, tréneri és szervezetfejlesztő
i munkám során ügyfeleimet abban szeretném támogatni, hogy elérjék egyéni és szervezeti céljaikat, és a rájuk váró kihívásokra új/jobb megoldásokat találjanak. Változzanak, biztonságosan.